Marijine pesmi so mi pomagale v moji bolezni

Hvaljen Jezus in Marija!

Hvaljena tudi Mati Trikrat Čudovita, Kraljica in Zmagovalka iz Schönstatta! Po Jezusu, gre zahvala najprej Njej, ki je bila z menoj na mojem križevem potu v času moje bolezni. Sem poročena, mati sina in hčerke. Sem tudi babica štirih vnukov od katerih je eden že v večnosti.

V letu 2016 sem zbolela za rakom. Preden sem odšla na operacijo, sem se zatekla k Materi Trikrat Čudoviti, ki so ji že leto poprej postavili kapelico pod hribom blizu vasi Nadlesk. Tja sem se odpravila skupaj s prijateljico. Pri kapelici sva obe skupaj molili in ji izročili prošnje za moje zdravje.

Po operaciji, ki je bila 27.10.2016, sem bila še isti dan odpuščena iz bolnišnice. Ponoči doma nisem mogla spati zaradi bolečin in vročine. Spomnila sem se na CD z Marijinimi pesmimi. Besedila teh pesmi govorijo o Schönstattskimi Materi Božji. Izvaja jih cerkveni MPZ Sveti Jurij iz Starega trga pri Ložu. Prelepe pesmi, prelepa besedila, prelepi glasovi in ob njih sem zaspala. Spala sem celo noč in se zjutraj zbudila brez vročine in brez večjih bolečin.

Gospod me je po Mariji res nosil na svojih rokah, tako kot poje 1. pesem na CD-ju. Resnično sem se počutila varno in umirjeno. Marija mi je podarila spokojnost in blažen mir tudi pri nadaljnjem zdravljenju z kemoterapijo in obsevanjem. Tudi takrat so me spremljale te pesmi.

Rada bi se zahvalila vsem pevcem tega pevskega zbora, ki so podarili svoje čudovite glasove Mariji. Prav zato, ker pojete Mariji v čast, so vaši glasovi tako lepi in od Nje blagoslovljeni. Hvala tudi vsem, ki ste med mojo boleznijo molili za me.

Toplo priporočam, da si ta CD kupite in ga poslušate. Predvsem pa vam želim, da izkusite kako vas lahko duhovo poveže z Materjo Trikrat Čudovito, Kraljico in Zmagovalko in vam podeli vseh potrebnih milosti v vaših življenjih.

Marija, Romarska Mati naj bo vedno in povsod z vami vsemi!